Cum comand

vsetko-o-nakupe

Derularea comenzii

In majoritatea cazurilor, produsul trebuie livrat din depozitul extern, dumneavoastra veti fi informat in legatura cu aceasta prin e-mail. Indata ce comanda dumneavoastra ajunge la noi si este gata de expeditie, o vom preda catre curierul DPD pentru livrare. Simultan va trimitem e-mailul cu factura, numarul de monitorizare iar curierul va va contacta telefonicsi va va comunica ora predarii.

Perioada de livrare/predare din momentul plasarii comenzii
Perioada de livrare/predare depinde de accesibilitatea produsului (este intotdeauna specificata in pagina cu detalii a fiecarui produs), veti fi informat despre aceasta prin e-mail, dupa crearea comenzii. Insa timpul de livrare/predare nu depaseste niciodata 10 zile lucratoare. Marfa aflata pe stoc o expediem in 24 de ore.

Transportul

Transportul gratuit
Pentru toate comenzile care depasesc valoarea de 400 Lei, livrarea este absolut gratis.

Curierul DPD
In majoritatea cazurilor, compania de transport DPD livreaza produsul in urmatoarea zi lucratoare de la trimiterea comenzii dumneavoastra. Dimineata, in ziua livrarii, curierul va va informa in legatura cu ora predarii. Nu trebuie sa va faceti griji in cazul in care curierul nu va gaseste. Va incerca sa va predea comanda inca o data, data si ora concreta le puteti conveni impreuna cu curierul. Dupa a doua incercare nereusita de predare, comanda este trimisa inapoi la noi.

Predarea la termen
In cazul in care aveti nevoie sa fie livrata comanda intr-o zi anume, este suficient ca, dupa plasarea comenzii, sa ne trimiteti un e-mail pe comanda@junglesport.ro cu numarul comenzii si ziua solicitata.

  • Curierul DPD ......................................... 15 Lei
  • Comenzi peste 400 Lei ....................... Gratuit

 

Plata

Plata pentru comanda dumneavoastra o puteti face catre curierul DPD la preluarea coletului. Pretul transportului este deja inclus in suma de ramburs.

Returnarea produsului

Nu vi se potriveste marimea sau nu sunteti multumiti cu produsul cumparat? Este suficient sa il returnati nedeteriorat si nepurtat impreuna cu formularul pentru returnare completat, pe adresa noastra, la punctul de colectare al pachetelor:
JungleSport.ro
DPD S.A.HUB - JungleSport.ro
Sibiu, Str. Barcelona FN,
550018, Parc Logistic WDP Jud. Sibiu, Romania

Adresa pentru returnarea produselor se afla la sediul companiei de curierat DPD, dupa care toate pachetele sunt trimise companiei noastre din Slovacia. Dupa primirea pachetelor in compania noastra va vom restitui banii in termen de doua zile. Intregul proces dureaza aproximativ o saptamana. Dorim sa va informam ca la adresa nu exista magazin de prezentare, avem doar magazin online.

Va rugam sa trimiteti produsul ca si colet fara ramburs (trimiterile cu ramburs nu vor fi preluate).
Din pacate, inlocuirea unui produs cu altul nu este posibila. Banii pentru marfa returnata vi-i vom trimite urgent in contul bancar iar dumneavoastra puteti efectua in liniste o alta comanda.
Daca returnati produsele prin Posta Romana trebuie sa folositi serviciul "Prioripost". Altfel pachetul nu va fi preluat.
Daca nu aveti formularul, puteti sa-l descarcati comod direct de aici:

Reclamatii

Daca se intampla ca vreun produs trimis de noi sa prezinte defecte in timpul utilizarii, este necesar sa trimiteti fotografia produsului cu detaliul defectului care este motivul reclamatiei, pe reclamatii@junglesport.ro. Dupa ce primim documentatia foto, va trimitem punctul nostru de vedere preliminar in legatura cu reclamatia, impreuna cu procesul-verbal de reclamatie electronic. Dupa care este suficient sa completati procesul-verbal de reclamatie trimis de noi, sa-l printati si sa-l atasati la marfa reclamata. Dupa primirea coletului de catre noi, reclamatia va fi procesata si, in termen de cel tarziu 30 de zile de la primirea ei, veti primi decizia scrisa in legatura cu rezultatul.